WATER REFILL PROGRAM ROTTERDAM

"ELKE MINUUT WORDEN ER WERELDWIJD MEER DAN 1 MILJOEN PLASTIC FLESSEN GEKOCHT

EN BIJNA 80% HIERVAN KOMT TERECHT OP ONZE STORTPLAATSEN EN IN OCEANEN.

IN DIT TEMPO ZAL DE HOEVEELHEID PLASTIC VOOR EENMALIG GEBRUIK IN ONZE OCEANEN IN 2050 ZWAARDER

WEGEN DAN ONZE POPULATIE VISSEN, TENZIJ WIJ DIT VERANDEREN . "


Onze missie is het verminderen van het eenmalig gebruik van plastic waterflessen in de wereld. Oktober 2020 zetten wij de volgende stap in onze missie door een uniek 'Water Refill programma' te introduceren in Rotterdam, dit om het gebruik van wegwerp plastic te verminderen onder bewoners en toeristen. Samen kunnen wij hier verandering in maken!

 

D-Bottle introduceert 'D-TAP', een speciale D-Bottle, met dezelfde specificaties, voor een gereduceerde prijs die op verschillende locaties (zoals musea, hotels, restaurants en winkels) gevuld kan worden met water (gratis of tegen een kleine vergoeding). Je kunt deze (openbare) locaties terugvinden via onze app op jouw telefoon. Denk aan Google maps voor water.

 

We maken het gemakkelijk,voor iedereen in Rotterdam, om overal onverpakt drinkwater te vinden zolang je de herbruikbare 'D-TAP'-fles bij je hebt. Daardoor hoef je nooit meer plastic verpakt water te kopen. Daarnaast doneren wij 5% van jouw aankoop aan een Rotterdams goed doel die zich inzet voor een schoner milieu en educatie aan kinderen.


Wilt u als particulier of als bedrijf meer informatie? Stuur ons een bericht.

FOLLOW US ON INSTAGRAM